Om oss

Vi som driver Bröderna Nilssons idag heter Erik och Charlotte Gustafsson och bor i Onsala. Sedan vi träffades för drygt 20 år sedan har vi pratat om att starta en delikatessbutik tillsammans och nu har vi äntligen fått möjligheten. 

Butikens historia går hela vägen tillbaka till 1940 då Bröderna E & H Nilsson Livsmedel AB startades. På den tiden fanns många små lanthandlare i Kungsbacka innerstad och flertalet av kunderna handlade på kredit.

Ganska så snart tog Hasse över verksamheten tillsammans med sin farbror Helge. På 80-talet ökade konkurrensen från de stora livsmedelskedjorna och Nilssons bestämde sig för att specialisera sig inom ost och te. Hasse Nilsson drev sedan verksamheten vidare tillsammans med sin fru Marie fram till maj 2022, då vi fick förmånen att ta över.

För oss, precis som för Hasse och Marie samt många av våra återkommande kunder, men också för Kungsbacka innerstad, är det viktigt att butiken får leva vidare. Tillsammans med vår personal gör vi därför vårt bästa för att bevara den genuina miljön, fortsätta att sälja väl utvalda produkter av hög kvalitet samt erbjuda den bästa servicen.

Vi hoppas på många fina år tillsammans med er, våra kunder, i Kungsbackas mysigaste butik.

Varmt välkomna in till oss!

Erik & Charlotte